Verzendkosten

  • Pakketten Nederland € 3,95
  • Verzending is gratis boven € 25,00 

 

Retourneren en ruilen

Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je de artikelen 14 werkdagen op zicht. Als je over een artikel niet tevreden bent, dan kan je het binnen deze 14 dagen ruilen of retourneren. Let op! De datum van de poststempel geldt.

Na 14 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief dat maakt ruilen of retourneren niet meer mogelijk.

Artikelen uit de sale kunnen niet geretourneerd worden.

Voorwaarden voor ruilen & retourneren:

  • De retour dient aangemeld te worden via info@small-talk.nl of persoonlijk in de winkel.
  • De zending dient binnen de datum van aflevering en 14e zichtdag gepost te zijn, de datum van de poststempel geldt.
  • De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
  • Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 3 werkdagen aan ons via info@small-talk.nl

Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

Ruilingen & retouren kunnen verzonden worden naar:

Small talk kidswear
Engestraat 16
7411LD Deventer