Over ons

Stijlvolle kindermode van exclusieve merken en hoge kwaliteit. Dat is waarvoor je bij kinderkledingwinkel Small Talk in Deventer terecht kunt. Wij geloven dat ieder kind uniek is en bieden daarom een groot assortiment aan kleren. In alle soorten en maten. In diverse pasvormen en smaken.

Voor jongens en meisjes tussen 0 en 12 jaar, van baby tot brugklasser. Ieder kind kan groot worden in de kleding van Small Talk. Niet in de laatste plaats omdat de fashionitems in onze winkel veelal zijn gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen, die lang meegaan en wel tegen een stootje kunnen.

In Small Talk vind je ieder seizoen weer ruim 2.000 nieuwe kledingstukken van zo’n 15 verschillende merken. Van Little Hedonist tot Donsje Amsterdam en van Gosoaky tot Soft Gallery. Stuk voor stuk kledingmerken en collecties die wij met zorg en aandacht voor jou en je kroost hebben geselecteerd.

Dit zijn wij

Hi, wij zijn Jordy Scholten (30) en Liset Wegstapel (28) en wij zijn de gezichten achter Small Talk. Samen runnen wij niet alleen de kinderkledingwinkel, maar ook ons gezin met twee dochters van 2,5 en 1 jaar oud. Zij waren onze grote bron van inspiratie om Small Talk te starten. We wilden de garderobes van onze meiden namelijk graag vullen met originele kinderkleding, maar konden de gevestigde merken nergens in de nabije omgeving vinden.

Omdat wij ons niet kunnen voorstellen dat wij de enige ouders in Oost-Nederland zijn die hun kinderen graag kwalitatieve, duurzame en niet-alledaagse outfits aantrekken, wilden we daar verandering in brengen. We klopten aan bij een aantal hele gave kinderkledingmerken en besloten hun collecties naar Deventer te halen om ze te vertegenwoordigen in Small Talk. Kom je gauw eens een kijkje nemen in onze winkel? We ontvangen je graag!